Співачка Лоліта Мілявська не соромиться демонструвати публіці справжню. При цьому виконавиця не страждає ні від сорому, ні від скромності – то покаже зайве на широку публіку, то вийде у якомусь неймовірному костюмі під час концерту.

Ось і цього разу вона вразила фанатів незвичайною "модною" цибулею.

На своїй сторінці в Instagram Лоліта опублікувала відео, в якому похвалилася обновкою з волани.

Так, 59-річна Лоліта постала перед камерою в рожевому комбінезоні, причому дуже кокетливого вигляду. Наряд туго обтягнув постать співачки, та так, що просто не залишив простору для уяви.

"Дякую за вимірювач" набрала чи ще можна вліпити в себе коробку шоколаду", - подякувала Мілявській приятельці, яка подарувала їй такий комбінезон.

Інтернет-користувачі, у свою чергу, розсипалися в компліментах під публікацією Мілявської, зазначивши, що у свої 59 років артистка виглядає чудово.

"Паличка красуня"; "Ось як треба за собою стежити в такому віці! Фігура найкраща!"; "Ви мені нагадали Дюймовочку зараз"; "Шоколад не можна, а комбінезон гармата"; "Рожевий писей вперед"; "Бог поцілував Лоліту в маківку. Шикарна, талановита"; "Лоліта наша улюблена красуня"; "Ось як треба за собою стежити в такому віці! Фігура найкраща!"; "Ловочка красуня", - звернулися шанувальники до Мілявської.

До речі, на сторінці виробника комбінезону про дно з передплаток написала, що "на Лоліті мast-have сезону – комбінезон R.2 виглядає краще, ніж на професійній моделі".

А ось деякі користувачі Мережі визнали такий комбінезон перебором.

”Зніміть це негайно”, “Переднє місце не можна так вже обтягувати. А комбінезон гарний, але не для вас, Лоліта”, “Не виставляйте себе нижче талії. комбінезони", - писали у коментарях під публікацією співачки.

Читайте також:

Невже, як і у Заворотнюка? Кіркоров вирішив показати свій хворобливий вигляд і волосся, що випало.

Веселась у бікіні на пляжі: Ксенія Мішина здивувала витівкою в день, коли Україна сумувала

З ганьбою вигнали з Кремля: Пєвцов, який підтримував вторгнення в Україну, розчарував Путіна