Ось уже кілька років Михайло Єфремов перебуває у колонії у Білгородській області, де відбуває покарання за ДТП зі смертельними наслідками. Так, увечері 8 червня 2020 року автомобіль, яким керував заслужений артист РФ Михайло Єфремов, на високій швидкості виїхав на смугу зустрічного руху, де лоб у лоб зіткнувся з легковим фургоном. У момент аварії винуватець ДТП був у стані сильного алкогольного сп'яніння і, за свідченням очевидців, ледве стояв на ногах. Вранці 9 червня стало відомо, що 57-річний водій-кур'єр Сергій Захаров, який перебував за кермом другої машини, від поранень помер. Єфремову за це було присуджено 7,5 років колонії. У в'язниці його постійно відвідують друзі – Іван Охлобистін та Гарік Сукачов.

Так, днями відомий російський актор Іван Охлобистін розповів про те, як справи зі здоров'ям у свого друга, котрий відбуває термін у в'язниці, і колеги Михайла Єфремова. Як виявилося, у колонії у актора виникли серйозні проблеми із зубами і зараз йому потрібна кваліфікована допомога лікарів.

"Я їздив до нього, Гарік Сукачов нещодавно їздив. Все нормально, Михайло поправив своє здоров'я. Єдине, у нього зуби випали нижні. Ми зараз думаємо, як зробити так, щоб можна було їх відновити", – каже Іван Охлобистін.

Актор додав, що поки що Михайлу оперативно допомогти не можна. Тому зіркові друзі Єфремова намагаються знайти інші способи вирішення проблеми.

Охлобистін також сподівається, що Михайло Єфремов зможе повернутися до акторської роботи, коли вийде із колонії.

"Звичайно, йому вже будуть недоступні якісь водевільно-комедійні речі, але він чудовий режисер, він людина театру, справжнього театру, він любить свою аудиторію. Я думаю, що як режисер у "Сучаснику" тому ж самому, це рідний його будинок, він дуже потрібний зараз", - заявив Охлобистін.

До речі, напередодні актор та хрещений батько Михайла Єфремова Василь Міщенко зізнався в інтерв'ю з Борисом Корчевніковим, що відвідував артиста у колонії. За словами Міщенка, у Єфремова все добре – він багато читає та пише.

Читайте також:

Якась чорна смуга: колишня дружина Остапчука вже встигла розійтися зі своїм новим чоловіком.

Колишній зять Шойгу розповів, як живе після того, як розлучився з його донькою і втік із цієї родини.

Церковне свято 6 вересня: що заборонено робити у день пам'яті архангела Михаїла

Таке важко вигадати: українка вкрала квіти з могили, щоб подарувати невістці на день народження