Стало відомо, що помер радянський та український актор Юрій Потапенко. Йому було 58 років.

У Юрія Потапенка залишилися дружина Ірина та маленький син. Потапенко також виховав доньку, їй зараз 36 років.

Трагічну новину повідомила прес-служба Київського національного академічного "Молодого театру", де артист працював із 1991 року. Останнім часом артист відчував біль у серці.

"Пішов із життя актор "Молодого театру" Юрій Потапенко. Йому було 58 років. Несподівана новина шокувала родину "Молодого". Два тижні тому у розмові Юрій скаржився на біль у серці, а сьогодні його не стало. У це важко повірити, важко прийняти. ...Глядачі оцінили талант та вміння актора перетворюватися на абсолютно різні образи, а колеги запам'ятають Юрія як справжнього друга, готового завжди прийти на допомогу у скрутну хвилину", — зазначили у прес-службі театру.

Юрій Потапенко народився 1 серпня 1965 року. З дитинства займався боксом, згодом футболом. Грав як у рідному місті, так і в Ростові-на-Дону, але через травми обох ніг він був змушений залишити спорт.

1990 року Юрій Потапенко закінчив акторський факультет Київського державного театрального інституту імені Карпенка-Карого. 1991 року приєднався до трупи «Молодого театру».

На екранах телевізора актор уперше з'явився у 1980-х роках. Він знявся у близько 60 радянських, українських та російських фільмах та серіалах.

Серед найбільш відомих кінопроектів - "Це ми, господи...", "Ха-бі-асси", "Російські ліки", "Кут. Пісня довжиною в життя", "Повернення Мухтара", "Мажор", "Опер за викликом" ".

Читайте також:

Якась чорна смуга: колишня дружина Остапчука вже встигла розійтися зі своїм новим чоловіком.

Колишній зять Шойгу розповів, як живе після того, як розлучився з його донькою і втік із цієї родини.

Церковне свято 6 вересня: що заборонено робити у день пам'яті архангела Михаїла

Таке важко вигадати: українка вкрала квіти з могили, щоб подарувати невістці на день народження