Знаменитий продюсер, музичний експерт та людина, що "запалює" українських зірок, Михайло Ясинський похизувався новою фізичною формою.

Так, 6 жовтня у Facebook засновник Secret Service Entertainment Agency, український продюсер Михайло Ясинський похизувався перед українцями, що за літо він схуд на 15 кг і показав своє нове фото.

Селфі було зроблене на тлі офісу його агентства в Києві. Разом з тим продюсер продемонстрував свою нову фізичну форму:

"Трохи новин. Скинув 15 кг вісциляру, підстриг вуса, закрив офіс на Жилянській. Зайве - непотрібне. Непотрібне - зайве. Планував на цей момент відкрити плани на майбутнє, але Всесвіт усмішкою нагадує, що краще відкривати вже трохи більше, ніж плани", - підписав кадр Ясинський.

Допитливі фани поцікавилися у продюсера, як йому вдалося позбутися зайвих кілограмів. За словами Ясинського, він перейшов на інтервальне голодування, почав правильно харчуватися і займатися спортом:

"Інтервальне харчування, без цукру, мучного, алкоголю, жирного, багато білку, сон не пізніше 24, краще до 23, не менше 8 годин спати, 1 година швидкої ходьби на день, 3 рази на тиждень зал", - розповів про свою дієту продюсер.

Нагадаємо, що компанія Secret Service Entertainment Agency була створена Михайлом Ясинським в 2007 році. Вона спеціалізується на менеджменті артистів і представників шоу-бізнесу. У портфелі компанії багаторічна співпраця з Максом Барських, Аланом Бадоєвим, Олегом Винником, Tayanna, Loboda, групою Агонь, Jerry Heil і багатьма іншими. Найвідомішим проєктом компанії Ясинського є українська співачка Оля Полякова, з якою Михайло Ясинський підписав продюсерський контракт у 2013 році.

Зазначимо, що підопічна Михайла Ясинського, українська співачка Ольга Полякова, також не завжди була стрункою та худою. Ще б пак, 11 років тому зірка важила 86 кг. Про це вона якось зізналась Маші Єфросиніній в їхньому спільному YouTube-проекті "Дорослі дівчата".

Полякова про той період свого життя каже, що після народження доньки Аліси вона виглядала, як "величезна шафа на ніжках".

"Коли я народила Алісу, я важила плюс 22 кілограми. Я виглядала, як величезна шафа на ніжках. Це взагалі піп*ц, я тобі зараз покажу свою морду. Хочу, щоб ти поржала. Слава Богу, що є тільки одна фотографія. Це я! Мало того, я ще й на 11 років молодша, ніж зараз. Дивись, які маленькі очкі, які руки", - розсміялася Полякова, показуючи Єфросиніній себе у найбільшій вазі.

Читайте також:

"Готується до чогось дуже крутого": Оля Полякова розповіла, чому її дочка покинула навчання у Лондоні та повернулася до Києва

Оля Полякова придумала смішну назву для Росії та пообіцяла 2 тисячі доларів за плювок у Баскова

Більше цих пісень не буде: Оля Полякова зробила гучну заяву. Такого ніхто не чекав