Українські музиканти з гурту "Антитела" розбурхали своїх шанувальників новим анонсом. Їхній новий концерт у Криму запланований на літо 2024 року. Як повідомили артисти, це буде велике стадіонне шоу, яке відбудеться у Ялті на стадіоні "Авангард".

Докладніше про це інформує УНІАН.

Багато фанатів групи були здивовані подібним анонсом, особливо з огляду на політичну ситуацію на Кримському півострові та відсутність української влади там на даний момент. Проте музиканти не стали коментувати цю тему у своїх заявах.

"Антитіла" нагадали своїм шанувальникам, що з початку повномасштабного вторгнення на сході України, учасники групи перебували на передовій та брали участь у рятуванні людських життів. Щодня вони виконували свої завдання з думкою про те, що незабаром Україна переможе. Сьогодні "Антитіла" притягують цю перемогу на свій бік і продовжують радувати своїх шанувальників творчістю.

"З першого дня російського вторгнення, взявши до рук зброю і перебуваючи на передовій, ми ні секунди не сумнівалися у перемозі України. Ми завжди знали, чи настане день і ЗСУ повернуть контроль над Кримськими степами, Аюдагом, мисом Фіолент, Генуезькою фортецею та Ластівчиним гніздом (або просто Кримом). І ми обов'язково все приїдемо туди з нашими коханими, дітьми та друзями", - сказано в повідомленні.

Наразі передпродаж квитків на концерт уже розпочався, і фанати гурту з нетерпінням чекають нового шоу у літньому Криму. Незважаючи на деякі можливі ризики, вони готові вирушити на концерт та насолодитися чудовою музикою в оточенні краси української Ялти.

Скріншот із сайту УНІАН

Читайте також:

У мережі показали весілля легендарного українського кота Степана. Фото

Не вийшов із наркозу: під час операції не стало відомого актора. Був зовсім молодий

"Навіть змінював їй підгузки": бойфренд Ані Лорак показав дівчину з розкішною усмішкою