У нинішніх реаліях цей мужній чоловік займається зброєю для ЗСУ, що супроводжує на лінію фронту, від західних партнерів. А ще командир взводу Юрій Городецький пишається тим, що батько двох синів. А ось глядачі шоу "Голос країни-13" були вражені потужним виконанням найвідомішої пісні "Київ мій".

До речі, голосистий захисник знайомий багатьом українцям, адже пісня у його виконанні "Брати українці", записана на телефон 2022 року, набрала мільйони переглядів на YouTube.

До речі, цей ролик зняла свого часу дружина Юрія, яка також військовослужбовець і перебуває на фронті.

"Дякую за любов до України, наш Соловейко", - писали зворушені люди у коментарях.

Глядачам шоу Юрій Городецький зізнався, що музика завжди була важливою частиною його життя. Зокрема, з першого класу він виступав у сільському клубі, а під час війни співав під гітару для своїх побратимів.

Тепер командир взводу до 28 ОМБр ім. Лицарів Зимового Походу Юрій Городецький вирішив спробувати свої сили у вокальному шоу "Голос країни".

Він виконав на сцені шоу відому пісню "Київ мій" та підкорив Надю Дорофєєву та Івана Клименка потужним академічним вокалом.

"Я почув пісню, почув академічний вокал. Спочатку подумав, що я можу зробити з таким учасником. Потім я відчув, що це настільки щиро, що це настільки по-справжньому. Ви настільки передали зміст, передали любов у тому, як ви співали, що я просто не зміг не повернутися”, – прокоментував Іван Клименко.

Зрештою, учасник обрав команду Наді Дорофєєвої. Тренер у свою чергу пообіцяла, що не підведе Юрія Городецького.

"Ви навіть не уявляєте, яка це для мене честь. Дякую вам за щирість, дякую, що ви тут, дякую, що ви осяяли цю сцену своєю піснею, своїм голосом. Я вас не підведу, я вам обіцяю", - зазначила Дорофєєва.

Нагадаємо, цього року через повномасштабну війну шоу "Голос країни" знімають у Польщі. Прем’єра першого випуску вийшла в ефір 3 вересня.

Читайте також:

Газманова зганьбили на всю Росію: ось чим він займається, щоб синочок жив у Монако

Все почалося з болю у серці: не стало великого українського актора. Був у розквіті сил

Не стало легенди диско 80-х: ці хіти слухають досі. Вічна пам'ять кумиру мільйонів

"Чисто випадково назвала": Надя Дорофєєва розкрила ім'я свого маленького сина