Ні для кого не є секретом, що відома українська співачка Тіна Кароль вміє дивувати публіку не лише розкішними сценічними образами, а й ніжними домашніми. Ще б пак, зірка ніколи не соромилася показувати себе без краплі макіяжу, адже навіть так вона виглядає чудово.

Так, напередодні українська співачка Тіна Кароль зачарувала шанувальників новими домашніми фотографіями. Артистка показала, як проводить час удома.

У стороз у Instagram знаменитість показала своє обличчя поблизу без жодної краплі косметики. На фото видно, що Тіна Кароль виглядає розкішно: у неї ідеальна шкіра, покладені брови та пухкі губи.

Як відомо, артистка дотримується суворої дієти і стежить за своїм харчуванням, тому Тіна може похвалитися свіжою і доглянутою шкірою обличчя.

А ще у кадрі Тіна Кароль продемонструвала стильну сорочку білого кольору, на якій красувався жовто-синій напис із назвою своєї нової пісні "One Nation Under Love".

Нагадаємо, що прем'єра української версії "One Nation Under Love - Одне серцебиття" відбулася на офіційному YouTube каналі Тіни Кароль. Кароль виконувала пісню біля монумента "Україна-Мати" у Києві, а легендарна американська композитор Даян Уоррен, володарка премій Oscar, Golden Globe, Grammy Awards та Emmy Awards акомпанувала Кароль на тлі Статуї Свободи в Америці.

"Створювати соціальну пісню як опору і як щит, моє серцеве покликання. Це більше, ніж трек – це місія. Вдячна долі, що ми зустрілися з Даяном. Я ніколи не перестану і не втомлюся бути переконливою, бути талановитою заради боротьби, яка очищає нас від минулого та захищає нашу свободу", – прокоментувала випуск пісні Тіна Кароль.

Читайте також:

Газманова зганьбили на всю Росію: ось чим він займається, щоб синочок жив у Монако

Все почалося з болю у серці: не стало великого українського актора. Був у самому розквіті сил

Не стало легенди диско 80-х: ці хіти слухають досі. Вічна пам'ять кумиру мільйонів

"Чисто випадково назвала": Надя Дорофєєва розкрила ім'я свого маленького сина