За 50 років на сцені британський співак та композитор сер Елтон Джон провів майже 4600 виступів у всьому світі. Сам артист неодноразово говорив про своє життя, що це було 52 роки чистої радості від музики. Але в якийсь момент Елтон Джон зрозумів, що хоче більше часу приділяти сім'ї: своїм синам та своєму чоловікові. Його прощання з глядачами тривало цілих 5 років і цей тур став одним із найкасовіших за всю історію - продаж квитків досяг $900 мільйонів доларів. Днями Елтон Джон дав привід мільйонам шанувальників у всьому світі похвилюватися.

Так стало відомо, що ніч 28 серпня Елтон Джон провів у лікарні ім. Принцеса Грейс в Монако. Британського співака і композитора сера Елтона Джона госпіталізували в ортопедичне відділення цієї лікарні напередодні ввечері після того, як упав.

Знаменитість впала у власному будинку в Ніцці, розташованому в елітному районі Мон-Борон і отримав численні травми.

Про це повідомляє The New York Post.

На щастя, каліцтва 76-річного виконавця виявилися не дуже серйозними.

Після того, як 76-річного музиканта отримав необхідну медичну допомогу в ортопедичному відділенні, вранці 28 серпня його виписали додому на амбулаторне лікування.

Співак повернувся у доброму здоров'ї на свою віллу, де відпочиває разом із чоловіком Девідом Фернішем та двома синами.

"Ми можемо підтвердити, що після того, як вчора Елтон Джон послизнувся у своєму будинку на півдні Франції, він як запобіжний захід відвідав місцеву лікарню. Після огляду сьогодні вранці його негайно виписали, і тепер він повернувся додому в доброму здоров'ї", — офіційно заявили представники музиканта.

А ось сам виконавець культових хітів Sorry Seems To Be The Hardest Word, Can You Feel the Love Tonight та інших на зв'язок із занепокоєними шанувальниками виходити не поспішає.

Нагадаємо, що за свою плідну та дуже успішну кар'єру сер Елтон записав 32 альбоми (останній вийшов у 2021 році) і продав понад 300 мільйонів платівок. Це рекорд серед британських соло-виконавців, але не лише. З такою статистикою Елтон Джон займає почесне п'яте місце у списку світових виконавців, які найбільше продали платівок. Ім'я сера Елтона значиться після The Beatles, Майкла Джексона, Елвіса Преслі та Мадонни.

Нагадаємо, що раніше голлівудського актора 60-річного Джонні Деппа негайно госпіталізували до лікарні в Угорщині. Йому стало погано під час концертного туру із гуртом Hollywood Vampires. Актора знайшли непритомним у номері готелю.

Крім того, нещодавно також стало відомо про проблеми зі здоров'ям співачки Адель. На своєму недавньому концерті вона знепритомніла, перебуваючи за лаштунками. Відомо, що це сталося через серйозний радикуліт, від якого зірка страждає вже багато років.

Читайте також:

Газманова зганьбили на всю Росію: ось чим він займається, щоб синочок жив у Монако

Все почалося з болю у серці: не стало великого українського актора. Був у самому розквіті сил

Не стало легенди диско 80-х: ці хіти слухають досі. Вічна пам'ять кумиру мільйонів

"Чисто випадково назвала": Надя Дорофєєва розкрила ім'я свого маленького сина