Як кажуть стилісти, в нинішньому сезоні модною є гра темного та світлого відтінків, де основна маса волосся забарвлюється у русявий чи каштановий, а пасма – у блонд чи інший світлий колір. До моди та модних тенденцій, як виявилося, небайдужа і 35-річна ведуча Нового каналу Леся Нікітюк.

Стало відомо, що українська телеведуча Леся Нікітюк наважилася на кардинальні зміни у зовнішньому вигляді. Артистка пофарбувала волосся.

Щоправда, від блонду повністю Леся не відмовилася, тому що залишила передні пасма білими – таке фарбування зараз дуже популярне.

Після походу до стиліста, зірка телешоу одразу поділилася результатом у соцмережі. Відео, де Леся Нікітюк позує перед дзеркалом із новим кольором волосся, з'явилося на її сторінці в Instagram 30 серпня 2023 року.

До речі, відомо, що над створенням нового образу телеведучої працював топовий колорист із Києва Михайло Рудишин, який співпрацює з багатьма зірками та є стилістом Лесі не один рік.

Перукар перефарбував Нікітюк у русявий колір, розташувавши в обличчя світлі пасма для візуального інтересу. Колорист використовував техніку face framing, яка перекладається як "обрамлення обличчя". Вважається, що цей трюк буквально підсвічує шкіру, надаючи їй сяйва і здорового вигляду, і робить виразнішими риси обличчя.

На фото артистка у чорній сукні красувалася перед дзеркалом і хвалилася новим кольором.

"Попрощалася з блондом. Як вам?", - поцікавилася у передплатників ведуча.

Варто зазначити, що дехто з шанувальників одразу не впізнав улюблену зірку в новому образі. Більше того, дехто заявив, що звикли, коли Леся блондинка.

  • Красуня!
  • Чому не звучить повітряна тривога? Тут така ракета!
  • Як тобі гарно.
  • Тобі дуже йде.
  • Попрощалася, але не зовсім.
  • Ефектно.
  • Незвичайно здається, що було краще.
  • Красуня, але блонд був кращим, поверніть.
  • Блонд краще, чесно, такі коментарі можна побачити під відео Нікітюк.

А ось зіркові подруги Лесі засипали її компліментами у коментарях до поста. Так, схвальні коментарі залишили блогерки Даша Квіткова, Вікторія Маремуха, Таня Парфільєва та актриси Наталка Денисенко та Вікторія Булітко.

Читайте також:

Газманова зганьбили на всю Росію: ось чим він займається, щоб синочок жив у Монако

Все почалося з болю у серці: не стало великого українського актора. Був у самому розквіті сил

Не стало легенди диско 80-х: ці хіти слухають досі. Вічна пам'ять кумиру мільйонів

"Чисто випадково назвала": Надя Дорофєєва розкрила ім'я свого маленького сина