Ні для кого не секрне, що старша дочка Ольги Сумської 33-річна Антоніна Паперна поїхала до ще до початку повномасштабного вторгнення військ Путіна в Україну. Причина - більш ніж зрозуміла - у Росії її сім'я - діти та чоловік Володимир Яглич. Ось тільки громадянська позиція актриси українського походження досі викликає у багатьох.

Так, старша донька Народної артистки України та лауреата Національної премії України імені Тараса Шевченка Ольги Сумської 33-річна Антоніна Паперна після 24 лютого 2022 року жодного разу публічно нічого не сказала про війну та російську агресію проти України. Більше того, в Росії Антоніна Паперна активно займається розвитком своєї кар'єри і зовсім не переймається тим, що працює на країну, яка вбиває її земляків.

Так, днями на російському сайті " Кіно-Театр.ру " з'явився анонс телесеріалу, в якому Антоніні Паперній дісталася головна роль.

Разом з Паперною в чотирисерійній мелодрамі "Холодна страва" партнерами актриси зі знімального майданчика стали Ігор Стам, Антон Даниленко, Анастасія П'янова, Maрина Куделінская, Оксана Івaнчeнко.

Режисер серіалу – Ігор Мужжухін.

У серіалі Паперна виконала роль робітниці рекламної агенції, яка закохалася у сина генерального директора. Але проти цього союзи батьки хлопця.

"Моя Дана - дуже сильна і самодостатня дівчина. Вона реалізувала себе в кар'єрі і вже повністю готова до сімейного життя. Зустрівши Микиту, вона відчула, що поряд з нею саме та людина, яка їй потрібна - доросла, самостійна і розуміюча. Навіть переживши зраду. Вона впевнена, що Микита - її людина", - прокоментувала свою роль Паперна.

Про нову роль доньки в російському серіалі Ольга Сумська поки що не висловилася публічно. Ще б пак, артистка намагається про свою старшу дочку мало говорити після 24 лютого 2022 року.

Єдине Ольга Сумська неодноразово говорила про те, що для Антоніни Паперної неможливо залишити Росію.

"Вона ніяк не може приїхати. Це просто неможливо з усіх боків. Це тяжко. Їй дуже тяжко. Це найважче, що можна взагалі уявити", - вважає актриса.

А мотивацію доньки залишитись на території РФ, коли та вбиває українців, пояснює тим, що в Антоніни там родина та діти.

"Ті, хто там живе, знають, як важко там щось сказати чи написати. Розумієте, люди там просто зникають. А вона, перш за все, мама, вона думає про своїх дітей, робить усе заради їхньої безпеки", - пояснювала Сумська. .

Нагадаємо, що раніше Ольга розповідала, що дочці навіть довелося заплатити велику хабар, щоб отримати російське громадянство.

Читайте також:

Газманова зганьбили на всю Росію: ось чим він займається, щоб синочок жив у Монако

Все почалося з болю у серці: не стало великого українського актора. Був у самому розквіті сил

Не стало легенди диско 80-х: ці хіти слухають досі. Вічна пам'ять кумиру мільйонів

"Чисто випадково назвала": Надя Дорофєєва розкрила ім'я свого маленького сина