Реп-виконавиця Аlyona Аlyona спантеличила своїх шанувальників у Instagram несподіваною новиною.

Так, стало відомо, що артистка на якийсь час залишає сцену. Поки Аlyona Аlyona вирішила призупинити кар'єру лише на три місяці, але при цьому пообіцяла своїм фанам не зникати із соцмереж та медіапростору.

За словами виконавиці, причиною такого рішення стали проблеми зі здоров'ям, які погіршилися внаслідок активних гастролей та постійних переїздів.

"Не розкриватиму всі подробиці, лише скажу, що постійне перетин кордону витягнув з мене всі сили - як моральні, так і фізичні, а ще сильно вдарив по здоров'ю. Планую в листопаді витратити місяць на відновлення сил організму. У грудні хочу присвятити місяць творчості Що буде в січні - ще не вирішила, але знаю точно, що на ці три місяці я не зникну з публічного поля. .д. Але я не даватиму концерти (можливо, тільки якісь винятки)", - сказала alyona alyona.

Виконавиця додала, що останнім часом багато уваги приділяла роботі, тому зараз має виділити більше часу для себе та своїх потреб.

"За останні півтора роки я дуже мало приділяла часу тому, що турбує особисто мене. Особливо здоров'ю. І пережиті стреси почали вилазити боком - це я можу констатувати точно. Хочу себе підламати", - написала alyona alyona.

Читайте також:

Газманова зганьбили на всю Росію: ось чим він займається, щоб синочок жив у Монако

Все почалося з болю у серці: не стало великого українського актора. Був у самому розквіті сил

Не стало легенди диско 80-х: ці хіти слухають досі. Вічна пам'ять кумиру мільйонів

"Чисто випадково назвала": Надя Дорофєєва розкрила ім'я свого маленького сина