Стало відомо, що у 32 роки помер актор фільму "Сонцепек" Кирило Ільїн.

Трагічну новину напередодні повідомив сайт kino-teatr.ru.

Повідомляється, що Кирило Ільїн помер ще 24 серпня, проте його було знайдено у своїй квартирі мертвим лише через тиждень після смерті.

Причина смерті актора невідома. Іншої інформації про те, що сталося, поки не надходило.

Кирило Ільїн народився 28 червня 1991 року в Іркутську.

У 2015 році Ільїн закінчив Іркутське театральне училище. Артист був художнім керівником Театру-студії "Думка" у Севастополі.

Актор зіграв у фільмах "Морські дияволи. Рубежі Батьківщини", " Адвокат Ардашев. Кров на палубі", "Закритий сезон", "Хороший день", "Казанова", "Громадянська дружина" та "Капітан Голлівуд".

Фільм "Острів Юр'єва", в якому Ільїн мав грати лейтенанта поліції, зараз перебуває у виробництві.

Особливу популярність Ільїну принесла роль Антрацита у фільмі про Донбас "Сонцепек". Цей фільм оповідає про події весни-літа 2014 року на Донбасі, де колишній військовий намагається забрати свою сім'ю з ЛНР. Знімали його в Євпаторії та Сімферополі.

Зазначимо, що фільм "Сонцепек" примітний тим, що його головним спонсором був засновник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин, який помер у серпні. Як розповідав одного разу режисер кінострічки Максим Бріус, Пригожин навіть втручався у знімальний процес, зокрема просив зробити фільм жорсткішим.

Нагадаємо, що раніше у ЗМІ просочилася інформація про смерть актора Олексія Яніна після повідомлення від Російського академічного молодіжного театру (РАМТ). Там заявили, що останні вісім років артист боровся з наслідками тяжкого інсульту та хвороба перемогла. Проте пізніше дружина артиста Дар'я Яніна назвала інформацію помилкою та розповіла, що про загибель чоловіка її поінформували шахраї. Жінка подала заяву до поліції.

Читайте також:

Газманова зганьбили на всю Росію: ось чим він займається, щоб синочок жив у Монако

Все почалося з болю у серці: не стало великого українського актора. Був у самому розквіті сил

Не стало легенди диско 80-х: ці хіти слухають досі. Вічна пам'ять кумиру мільйонів

"Чисто випадково назвала": Надя Дорофєєва розкрила ім'я свого маленького сина