Розлучення зоряної пари багатьох здивувало. У Мережі поповзли чутки, що у молодій сім'ї стався конфлікт на ґрунті різних політичних поглядів. Столяров заперечує припущення такого штибу. Він заявив, що вони з колишніми однодумцями і досі підтримують тепле спілкування.

«Ми хоч і оголосили про те, що розійшлися, все одно продовжуємо дружити, виховуємо Мілану (дочка, прим . ред. ), робимо спільні проекти. Таке відчуття, що ми стали ще дружнішими. Багато хто зрадів, мовляв, ось така сильна родина розпалася, тепер можна кожного окремо відкушувати. Ні, не вийшло. Тому що ми з Ксюхою дуже впевнені у собі, розумні люди. Ми добре розійшлися, з розумом, дружбою, з повагою. Я їй так само дзвоню, вона мені теж. У чудових стосунках залишились, що дивно. Не вірив, що в житті так буває, якщо чесно», — відверто розповів Столяров у шоу "ВМісці".

Зірка YouTube зізнається, що Ксенія — єдина з колишніх обраниць, із ким він по-справжньому товаришує. Він вважає екс-кохану мудрою жінкою і не сприймає критики на її адресу.

«Наразі у блогерів модно бути на хайпі. Ось вони розлучаються і починають один одного чіпляти у коментарях. Ти думаєш: „Ви дурні? Ідіоти? Ви зустрічалися! На фіга? Мужику, ти закінчений? Ти говориш про своє дівчисько погано. А навіщо ти з нею був?“ Такий чоловік просто падає в моїх очах. Та яка б вона не була, прийшов по-чоловічому відповів: „Розійшлися й усі. Які проблеми? Особисте має бути особистим“. А коли починається: „Вона ось така…“ — ти як виглядаєш як баба на призьбі. Який приклад, придурок?» — обурюється 33-річний Олексій.

Читайте також:

Газманова зганьбили на всю Росію: ось чим він займається, щоб синочок жив у Монако

Все почалося з болю у серці: не стало великого українського актора. Був у розквіті сил

Не стало легенди диско 80-х: ці хіти слухають досі. Вічна пам'ять кумиру мільйонів

"Чисто випадково назвала": Надя Дорофєєва розкрила ім'я свого маленького сина