2022 рік багатьом українцям запам'ятався, серед іншого, і тим, що шоумен Володимир Остапчук та його друга дружина, блогерка та нотаріус Крістіна Горняк поповнили сумний список пар, які раптово оголосили про своє розставання. З того часу телеведучого підкорила 22-річна журналістка Катерина Полтавська і він знову вирушив до загсу. А ось Христина Горняк все ще у пошуках своєї другої половини.

І справді, після розлучення з Володимиром Остапчуком у жовтні 2022 року Крістіна Горняк не афішувала особисте життя. Щоправда, дівчина й не приховувала, що зустріла нового чоловіка, от тільки щось пішло не так.

Стало відомо, що через 8 місяців стосунків екс-дружина українського шоумена Володимира Остапчука, нотаріус Крістіна Горняк розповіла у своєму Instagram, що розлучилася зі своїм бойфрендом-іноземцем.

Наразі дівчина більшу частину часу проживає у Відні. Своїм підписникам вона похвалилася, що нещодавно переїхала до нової квартири.

Не дивно, що дехто поцікавився, чи допомагав її бойфренд із переїздом і чи живуть вони разом. На запитання Крістіна відповіла, що в Австрії живе і завжди жила сама, а також зізналася, що роман добіг кінця.

За словами Христини, їхня історія була емоційною та заплутаною. Саме тому вона постійно називала його "клубочком". Горняк каже, що були й добрі моменти, але вже нічого не повернути.

"Зараз ми не разом... Не знаю, що чекає завтра, але думаю, що подію виправити дуже складно", - заявила блогерка.

Ймовірно, сталася якась неприємна ситуація, яка спонукала Христину прийняти рішення про розлучення.

Водночас, Горняк не втрачає оптимізму і вірить, що скоро зустріне людину на все життя.

"Завжди говорила: ми зустрічаємо людей на різний період і термін у житті. Когось на 3 роки, когось на 8 місяців, а когось на все життя. Тому "продовження слідує"...", - переконана колишня дружина Володимира Остапчука.

"Але повірте, я така сама людина як і ви. І плачу, буває. Просто млинець, я хочу зараз вас запитати: пам'ятаєте колись у вас точно було в житті таке розставання, такий біль, що здавалося, що все, життя закінчилося , що більше тому що його любити не будете, і все, здавалося, що помрете. І що? Хочу запитати вас: не померли ж? Чекайте на мої відповіді - жива. І зараз не помремо. Переживемо 100%", - додала Крістіна.

Нагадаємо, що Крістіна Горняк стала відома широким масам після того, як вийшла заміж за шоумена Остапчука. Їхня історія стосунків була гарною – він робив їй дорогі подарунки, вони подорожували, разом будували будинок.

Проте рік тому пара приголомшила шанувальників новиною про розлучення. Причини вони не назвали. З того часу кожен із них пішов своєю дорогою. Остапчук, наприклад, одружився з журналісткою Катериною Полтавською.

Читайте також:

Газманова зганьбили на всю Росію: ось чим він займається, щоб синочок жив у Монако

Все почалося з болю у серці: не стало великого українського актора. Був у розквіті сил

Не стало легенди диско 80-х: ці хіти слухають досі. Вічна пам'ять кумира мільйонів

"Чисто випадково назвала": Надя Дорофєєва розкрила ім'я свого маленького сина